Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Kewodak, de dakspecialist die uitstekend werk aflevert

Zoekt u een dakdekker in Amsterdam die u kunt vertrouwen en die uitstekend werk aflevert? Dan kunt u terecht bij ons, Kewodak. Aanleggen, repareren, onderhouden en renoveren van platte daken, daar zijn wij al meer dan 30 jaar specialist in.

Vanuit Alphen aan den Rijn, waar Kewodak gevestigd is, zijn wij snel in Amsterdam ter plekke. Maar wij voeren natuurlijk niet alleen maar werkzaamheden uit in Amsterdam. Van Zoetermeer tot Aalsmeer en van Rotterdam tot Uithoorn, particulier of vastgoedbeheerder, wij zijn er voor u!

In Amsterdam hebben wij al bij meerdere grote bedrijven succesvolle dakrenovaties uitgevoerd, onder andere bij Schiphol en Kenz Cranes. Ook hebben wij op meerdere platte daken van huizen en schuurtjes moestuinen aangelegd, ook wel groendaken genoemd. Deze daken zijn zeer goed voor het milieu en helpen bij een betere waterafvoering. Regelmatig voeren wij grotere projecten uit voor verenigingen van eigenaren en bedrijven. Grote projecten als het verduurzamen of renoveren van platte daken met een groot oppervlak. Maar wilt u een duurzame reparatie voor het dak van uw woning? Of misschien wilt u een mooie oplossing om uw dak te verduurzamen en daarmee meteen geld te besparen? Bekijk de positieve reacties van onze klanten en maak een afspraak met ons.  

Periodiek onderhoud aan een plat dak is zeer belangrijk. De kans op lekkages wordt stukken groter als er geen of slecht onderhoud gepleegd wordt aan een plat dak. Hierdoor worden de kosten voor u vanzelfsprekend ook aanzienlijk hoger. Laat uw platte dak daarom periodiek door ons onderhouden, u weet dan zeker dat u een gezond dak boven uw hoofd heeft.    

Met ons heeft u zekerheid

Ons dakdekkersbedrijf is natuurlijk in het bezit van alle benodigde papieren en kwaliteitseisen. Hieronder vallen het KOMO procescertificaat, het VCA certificaat en het Dakmerk Waarborgfonds. Daarnaast zijn we aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor kunststof en bitumineuze dakbedekkingsbedrijven en staan we garant voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Natuurlijk werken wij met de best opgeleide mensen, die altijd veilig werken en gebruik maken van valbeveiliging. Wanneer u voor Kewodak kiest, kiest u voor minimaal 10 jaar zekerheid op uw dak!

https://www.kewodak.nl/