Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

LED Design Holland: De LED specialist in sportveldverlichting en op maat gemaakte lichtplannen

Goede verlichting is van essentieel belang voor ieder sportveld. Niet alleen voor de veiligheid van de spelers en toeschouwers, maar ook voor de prestaties van de sporters. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw sportveld goed verlicht is en voldoet aan de juiste normen? Gelukkig is er LED Design Holland, de LED specialist voor sportveldverlichting. Of u nu op zoek bent naar nieuwe sportveldverlichting of wilt besparen op uw oude, LED Design Holland is uw partner voor duurzame sportveldverlichting. Neem contact op voor advies van de LED specialist voor sportveldverlichting.

Wilt u advies van de LED specialist voor sportveldverlichting?

Als u op zoek bent naar advies voor LED sportveldverlichting, dan is LED Design Holland de specialist die u zoekt. Met 10 jaar ervaring en een aanbod dat zich uitstrekt van industrie en kantoren tot horeca en sportvelden, bieden zij begeleiding van A tot Z en een vast contactpersoon. LED sportveldverlichting is een essentieel onderdeel voor iedere sportvereniging en LED Design Holland biedt op maat gemaakte lichtplannen en advies om de juiste hoeveelheid licht te leveren zonder verblinding of overmatig energieverbruik. De LED specialist biedt verschillende producten voor sportveldverlichting, zoals LED-schijnwerpers voor binnen en buiten, mastverlichting buiten en schijnwerpers voor terreinverlichting. 

Wat is een LED-lichtplan op maat?

Een LED-lichtplan op maat is een analyse van de verlichtingsbehoeften van een bedrijf waarbij LED-verlichting wordt voorgesteld als een efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Bij LED Design Holland wordt dit uitgevoerd met ondersteuning van specialistische software, waarbij het bedrijf rekening houdt met verschillende zaken zoals afmetingen, plafondhoogte, natuurlijke lichtinval, het gebruik van de ruimte en doel van de verlichting, branche specifieke eisen, keurmerken, energielabels en NEN normeringen. Op basis van deze gegevens kan LED Design Holland bepalen welke LED-armaturen het meest geschikt zijn voor het bedrijf. Het lichtplan biedt een 3D-visualisatie van de ruimte(s) inclusief berekeningen om nauwkeurige resultaten te leveren. Het biedt ook een heldere kostenraming voor de aanschaf en installatie van de LED-verlichting, energiebesparingsprognose in vergelijking met de huidige verlichting en inzage in de terugverdientijd. Dit stelt bedrijven in staat om een weloverwogen beslissing te nemen. Een gratis lichtplan opstellen kunt u laten doen door LED Design Holland. 

Is uw sportveld goed verlicht?

Als het gaat om sportvelden, is goede verlichting van cruciaal belang. Het is essentieel voor de veiligheid van de spelers en toeschouwers, maar het verbetert ook de prestaties van de spelers. Een goed verlicht sportveld moet een gelijkmatige verlichting bieden zonder schaduwplekken of verblindende gebieden. Ook moet de verlichting voldoen aan de vereiste lichtsterkte en uniformiteit, afhankelijk van het type sport dat wordt beoefend.

Als eigenaar of beheerder van een sportveld is het belangrijk om de verlichting regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat deze nog steeds voldoet aan de vereiste normen. Verouderde of defecte verlichting kan niet alleen de prestaties van de spelers beïnvloeden, maar ook leiden tot onveilige situaties. Het is dus verstandig om te investeren in kwalitatieve, duurzame en energiezuinige verlichting voor uw sportveld. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw sportveld goed verlicht is en klaar is voor de volgende wedstrijd.

https://www.leddesignholland.nl/