Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Specialist in opslag en transport

Frigo Group Transport is gespecialiseerd in het organiseren van transport naar verschillende bestemmingen. Naast FTL transport is groupage een van de diensten. Door het samenvoegen van verschillende kleine ladingen tot één grote lading, kan het transport efficiënter georganiseerd worden. De bestemmingen voor het groupagevervoer  van Frigo Group Transport zijn onder andere Nederland, Frankrijk, België, Spanje en Luxemburg. Dagelijks verzorgen ze vriestransport, koeltransport en niet-geconditioneerd transport naar deze landen. Door gebruik te maken van groupagevervoer kan Frigo Group Transport nog efficiënter werken, wat resulteert in een gunstigere prijs/kwaliteit-verhouding voor klanten. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van groupagevervoer en andere diensten van Frigo Group Transport, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Bij Frigo Group Transport zijn er transportmogelijkheden naar diverse landen in Europa, waaronder wegtransport naar België. Ze onderhouden dagelijkse transportverbindingen met de regio’s Brussel en Kortrijk. De nadruk ligt voornamelijk op machines, maar ook hun koel/vrieswagens gaan steeds vaker richting België. Naast FTL (Full Truck Load) transport bieden ze ook groupagevervoer aan om de transportkosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen. De planners van Frigo Group spreken zowel Nederlands als Frans en tonen dagelijks hun meerwaarde. Als u geïnteresseerd bent in de transportverbindingen naar België en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen, kunt u contact opnemen met Frigo Group en vragen naar de mogelijkheden op het gebied van groupage, FTL/LTL (Less Than Truckload), sneltransport, koeltransport en dedicated vervoer.

Snel invriezen van diepvriesgoederen

Het snel invriezen van diepvriesgoederen is een essentieel onderdeel van het behoud van de kwaliteit en versheid van voedsel. Door de voedingsmiddelen snel in te vriezen, worden bacteriën en enzymen geïnactiveerd, waardoor bederf wordt voorkomen. Bij het invriesproces is het belangrijk om te zorgen voor een snelle bevriezing, zodat de kristalvorming in het voedsel minimaal is. Dit helpt om de textuur en smaak van het voedsel te behouden wanneer het ontdooid wordt. Moderne diepvriezers maken gebruik van geavanceerde technologieën om het invriesproces te versnellen. Snelle invriestechnieken, zoals het gebruik van koude luchtstromen of vloeibare stikstof, zorgen voor een snel en gelijkmatig bevriezingsproces. Het snel invriezen van diepvriesgoederen is niet alleen belangrijk voor de kwaliteit van het voedsel, maar ook voor het gemak van de consument. Door voedsel snel in te vriezen, kunnen we maaltijden vooraf bereiden en bewaren voor drukke dagen. Zo kunnen we altijd genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd, zonder concessies te doen aan de versheid en smaak.

https://www.frigogroup.com/nl