Margajansen Aromatherapie
Image default
Woning en Tuin

Moderne schuifdak

Een schuifdak is heel anders dan de oude en ook het bedienen ervan is heel anders. Vroeger moest je een schuifdak met de hand openmaken en sluiten. Nu gaat het helemaal automatisch en kun je het zelfs met je smartphone bedienen.

Je kunt een moderne schuifdak laten bouwen door een offerte aan te vragen bij een bouwbedrijf. Het bouwbedrijf zal dan een offerte opstellen en wanneer je hiermee akkoord gaat kunnen ze beginnen met het bouwen van een schuifdak. Het schuifdak heeft veel voordelen zoals het binnen laten van licht en frisse lucht.

Voor het bouwen van het schuifdak wordt er eerst een gat in het dak gesneden in de vorm van het schuifdak. Het gat wordt vervolgens aangepast om zo het dak voor te bereiden voor het installeren van het schuifdak. Afhankelijk van de afmetingen van het schuifdak kan dit een paar dagen of een paar weken duren.

Wanneer het schuifdak geplaatst is kun je het openen en sluiten met een afstandsbediening maar je kunt het ook verbinden met je smartphone of tablet. Zo kun je het ook openen of sluiten door gebruik te maken van je smartphone of tablet.