Margajansen Aromatherapie
Image default
Woning en Tuin

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een rioolprobleem kan je dagelijkse gang van zaken flink verstoren. Het kan er namelijk voor zorgen dat je niet meer naar de wc kunt of je douche niet meer kunt gebruiken. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Wil je hier het beste resultaat voor? Schakel dan een professional van Rioolprobleemkwijt in. Wij hebben namelijk al een ervaren vakman uit jouw regio uitgezocht die jou op een professionele manier van je rioolprobleem af helpt. Waar hij je allemaal mee kan helpen? Dat lees je hieronder. 

Rioolinspectie

Merk je de eerste tekenen van een rioolprobleem of heb je een rioolprobleem maar weet je niet zeker waar dit probleem zich bevindt? Dan is een rioolinspectie de perfecte oplossing voor jou. Jouw rioolexpert gaat dan met een camera door het riool en krijgt zo goed te zien waar het probleem zich precies bevindt. Hij kan dan de gepaste oplossing bedenken om jou van het probleem af te helpen. Een andere manier van een rioolinspectie is inspectie door middel van een rookmachine. Door rook door de leidingen te sturen kan een lek gedetecteerd worden. 

Ontstoppen van afvoeren

Stroomt het water in een van je afvoeren niet meer zo vlot weg, of is het al zo erg dat het water helemaal niet meer wegloopt en juist omhoog komt bij gebruik van de afvoer? Dan is je afvoer verstopt. Nu zijn er enorm veel doe-het-zelf middeltjes om een verstopte afvoer te ontstoppen. Jammer genoeg werken deze alleen bij milde ontstoppingen. Denk je eraan om een chemische ontstopper te gebruiken om dit probleem op te lossen? Dan adviseren wij om dit absoluut niet te doen. Deze chemische ontstoppers tasten je leidingen namelijk aan en zijn ook nog eens enorm slecht voor het milieu. Een betere oplossing is om de verstopping door jouw lokale vakman te laten ontstoppen. Hij heeft hier professionele apparatuur voor die jouw leidingen intact houden en de verstopping oplossen. 

Aanleggen/vervangen riolering

Ben je een nieuw huis aan het bouwen of wil je een stuk aanbouwen? Dan kan jouw vakman je ook helpen met het aanleggen van de riolering die hierbij nodig is. Hij doet dit op een professionele manier waardoor de kans op scheuren of verstoppingen minimaal is. Is je bestaande riool zodanig beschadigd dat het niet meer te repareren is? Dan kan hij je ook helpen met het vervangen van je riolering. 

Twijfel dus niet bij een rioolprobleem en schakel jouw lokale vakman in om je te helpen. Dit kan je een hele hoop moeite en kosten schelen. Bel of mail hem voor een afspraak als je benieuwd bent wat hij voor jou kan betekenen.

 

https://rioolprobleemkwijt.nl/riooldiensten/