Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een partner? Ontmoet singles via Search4Love!

Woon jij in Den Haag of omgeving, ben je nog vrijgezel en zou je dat eigenlijk liever anders zien? Wil je heel graag een lieve partner waar je alles mee kan delen maar schiet het nog niet echt op met het vinden van de liefde? Ga dan eens op speeddate in Den Haag!

Speeddaten is tegenwoordig erg populair. Het is een makkelijke en laagdrempelige manier om leuke singles te ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een partner. Dus vind je het lastig om andere singles te vinden in de uitgaansgelegenheden? Of ontmoet je wel leuke mensen maar hebben die allemaal al een relatie? Dan is speeddaten de manier om misschien wel jouw perfecte match te vinden.

Wij, Search4Love, organiseren gezellige speeddate avonden. De avonden worden georganiseerd in leuke restaurants, knusse cafés of hippe bars en er is altijd een host aanwezig die de avond soepel laat verlopen. Enkele voordelen van speeddaten via Search4Love op een rijtje:

  • Gratis welkomstdrankje, lekkere hapjes en een giveaway
  • Niet tevreden over de avond? Dan krijg je je geld terug
  • Zeer scherp geprijsde tickets
  • Ontmoet zoveel mogelijk singles dankzij ons strakke schema
  • Als nodig wordt je geholpen door de host tijdens je date
  • Matches ontvang je in alle privacy
  • Geen match gevonden? Dan kan je snel weer speeddaten met flinke korting
  • Kan je onverhoopt niet komen? Annuleren is kosteloos
  • Minimaal 1x per jaar wordt er door ons een Mega Single Event georganiseerd, waar wel 1500 singles komen

Ontmoet 15 tot 20 singles op een avond

Een speeddate avond ziet er als volgt uit: je gaat met 15 tot 20 singles op een korte date. Elke date duurt 4 minuten. Dat is best kort natuurlijk, zaak dus om goede vragen aan je date te stellen! Na je date kan je op de speeddate kaart, die je van ons hebt gekregen, invullen of je de date wel of niet leuk vond. Daarna schuift iedereen weer een plekje door en kan je aan je volgende date beginnen.

Registreer, plan je avond en ga op date

Vind jij dit wel een leuke manier van daten en wil je je inschrijven voor een speeddate avond? Dat kan! Registreer je eerst even op de site en plan daarna jouw avondje uit via onze agenda. Wij organiseren niet alleen avonden in Den Haag, je kan ook speeddaten in Rotterdam, Utrecht, Breda en nog vele andere steden!

https://www.search4love.nl/