Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Voor elke voordeur een prachtig huisnummerbord bij De Naambordenspecialist

Wil jij een huisnummer kopen dat perfect past bij jouw voordeur? Wat je ook zoekt, bij De Naambordenspecialist zal je het perfecte huisnummerbord zeker vinden. Elke kleur, elke maat en elke vorm huisnummer verkopen wij, en dat al vanaf €7,95. Met ons grote assortiment naamborden en huisnummers zijn we dan ook niet voor niets de grootste webwinkel. Precies, wij zijn een webwinkel. Bij ons koop je je huisnummer online, lekker makkelijk en snel. Wanneer jij er tijd voor hebt kan je op zoek naar een huisnummer dat goed bij jou past. Je hoeft dus geen rekening te houden met openingstijden van een winkel. Je kan gewoon vanaf de bank op zoek naar jouw huisnummerbordje! Onze site is overzichtelijk, we hebben alle bordjes ingedeeld in categorieën. Je zal dus snel een huisnummer naar jouw smaak gevonden hebben.

Vaak heb je met online shoppen te maken met verzendkosten. Maar niet bij ons! Wij bereken geen verzendkosten op onze huisnummerborden, levering is dus helemaal gratis. En we leveren ook nog eens snel. Je kan je huisnummer al binnen 2-5 werkdagen verwachten. Voor de levering van huisnummers die wij met de hand maken, zoals de huisnummers van emaille, vragen we wel wat meer geduld. De levertijd kan dan oplopen tot zo’n 4 weken. 

Origineel handbeschilderd houten naambord

Zoek je een naambord met een natuurlijke look en wil je daarbij ook nog het liefst een persoonlijke afbeelding op je naambord hebben? Ga dan voor een houten naambord. Het natuurlijke materiaal hout komt op elk type woning tot zijn recht. Voor een moderne woning kan je kiezen voor een strak vormgegeven naambord, zoals een licht eiken naambord. Bij een jaren ‘30 woning staat een houten naambord in Engelse home sign stijl werkelijk prachtig.

De schilder die bij ons in dienst is kan jullie namen en elke afbeelding op jouw houten naambord schilderen. Een origineler naambord dan dit bestaat niet!

Vanzelfsprekend duurt het wat langer voordat het handgemaakte en/of handgeschilderde naambord bezorgd wordt. Het naambord gaat niet de deur uit voordat wij het uiterst zorgvuldig voor jou in orde hebben gemaakt!

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/